Conference League

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ έχει μπει σε κατάσταση συναγερμού - Τι εννοούσε για τη διοίκηση ο Αλμέιδα»

Στον τρόπο που προσεγγίζει τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες η ΑΕΚ και στα όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες (19:30) στην Ανδόρα και για τα όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Διονύση Καππάτο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα του «Πελάδο» με τη διοίκηση και αυτό που εννοούσε όταν στάθηκε σε αυτή ήταν πως κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αλλαγή ιδιοκτησίας και να πουν κάποια πράγματα για εκείνον που δεν θα έλεγαν πριν. Ωστόσο, τόνισε ότι αυτό δεν ήταν κάποια μομφή για την τρέχουσα διοίκηση, μιας και ο Αργεντινός έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως το σημερινό ματς έχει μεγαλύτερη σημασία από ότι θα είχε, με το πράγμα να έχει... τσιτωθεί για την «Ένωση» μετά το 4-3 κάτι που ίσως να είναι και καλό για εκείνη, αφού έχει μπει από νωρίς σε κατάσταση συναγερμού.

Επίσης, έκανε την πρόβλεψή του για την επικρατέστερη ενδεκάδα και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τις απουσίες, σχολιάζοντας παράλληλα και τα μεταγραφικά.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x